Rocky road

Rocky roads

Marshmallows, biscuits en chocolade, dat kan niet mis toch? Bovendien hoe je helemaal geen echte keukenprinses te zijn om dit op tafel te kunnen toveren. Rocky road is namelijk ontzettend makkelijk om te maken. 

Ingrediënten

Voor een ovenschaal van ongeveer 20cm x 25cm

  • 350 gram (pure) chocolade
  • 125 gram roomboter
  • 100 gram biscuits
  • 100 gram marshmallows

Bereiding

Breek de biscuits in grove stukken. Knip de marshmallows in kleine stukjes (of gebruik mini marshmallows).

Smelt 300 gram chocolade met de roomboter au bain-marie. Als de chocolade volledig gesmolten is roer je de biscuits en het merendeel van de marshmallows er doorheen. Houd een handje marshmallows achter voor de decoratie. Doe het chocolademengsel in de ovenschaal.

Smelt vervolgens de overgebleven chocolade au bain-marie en verspreid dit hier overheen, zodat de bovenkant mooi glad wordt. Verdeel de overige marshmallows als decoratie over de chocolade en druk ze een klein beetje aan. Zet de ovenschaal ongeveer 2 uur in de koelkast.

Daarna kun je de rocky road in kleine stukjes snijden met een scherp mes en smullen maar!

RelatedPost

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *