Icing

10 Seconden icing

Icing kan je gebruiken voor het decoreren van taarten, cupcakes en koekjes.

Ingrediënten

  • 400 gram poedersuiker
  • 10 gram eiwitpoeder
  • 60 milliliter water

Bereiding

Stevige icing

Doe alle ingrediënten in een kom en mix met de handmixer tot een gladde icing. De icing die je nu hebt kan gebruikt worden voor de versiering van cupcakes, taarten en koekjes. Het is stevige icing die zijn vorm volledig zal behouden bij het opdrogen.

10 Seconden icing

Indien je vlakken wilt inkleuren met de icing, moet de icing zijn vorm niet behouden. Dan wil je graag dat de icing zich egaal over het vlak verdeeld. De icing moet dan dunner gemaakt worden met water. Doe dit beetje voor beetje, net zo lang tot je 10 seconden icing hebt: de icing is na doorroeren binnen 10 seconden weer glad. Hieronder zie je een voorbeeld waarbij ik de 10 seconden icing heb gebruikt voor het inkleuren van een vlak.

10 Seconden icing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *